Godziny dostępności nauczycieli w roku szkolnym 2024/2025

Uwaga! 

  • W tygodniach, w których jest pierwszy wtorek miesiąca nauczyciele są dostępni zgodnie z harmonogramem I wtorku. 
  • tygodniach, w których są spotkania z rodzicami, wychowawcy i nauczyciele współorganizujący są dostępni zgodnie z harmonogramem zebrań. Pozostali nauczyciele zgodnie ze stałym harmonogramem dostępności. 
  • Wszelkie zmiany w poniższej tabeli są na bieżąco aktualizowane i mogą ulec zmianie.  
  • * Nauczyciel na zwolnieniu lekarskim/urlopie zdrowotnym - godziny dostępności będą podane w późniejszym terminie.

Lp.

 Nazwisko i imię 

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

1

Badeńska Beata

15.00-16.00 

gab. dyrektora

 

 

 

 

2

Chmielewska-Zioło Monika

7.30-8.30

I zmiana (Wymiennie w zależności od zmiany) gab. wicedyrektora

 11.30-12.30

II zmiana (Wymiennie w zależności od zmiany) gab. wicedyrektora

 

 

 

3

Jazłowiecka Barbara

 

 

 

4

Banaszkiewicz Klaudia

 

7.50-8.50 

s. 01

 

 

 

5

Basińska Elżbieta

11.15-11.30

s.12

 

 15.00-15.30 

s.12

 

15.15-15.30

s.12

6

Basińska Justyna

 

10.00-10.30 

gab. logopedy

10.00-10.30

gab. logopedy

 

 

7

Batorska Urszula

15.00-16.00

pok. naucz.

 

 

 

 

8

Blejsz Anna 

 

 

 

 

10.30-11.30

pok. naucz. 

9

Budzyńska Marta

 

 

 

7.30-8.00

pok. naucz.

7.30-8.00

pok. naucz. 

10

Chodacka Magdalena

 

7.30-8.00

pok. naucz. 

 7.30-8.00 

pok. naucz.  

 

 

11

Chrzanowska Anna*

15.00-16.00

s. 9 

 

 

 

 

12

Domagała Anna

 

 

14.00-14.30 

pok. naucz.

 

7.30-8.00 

pok. naucz.

13

Dreja Marzena*

 

 

 

 

 

14

Dziechcińska Joanna

 

16.00-17.00 

pok. naucz. wf

 

 

 

15

Gajda Grażyna

 

 

 

 

16.00-17.00 

s. 01

16

Gołębiowska Emilia

 

7.50-8.50

pok. naucz.

 

 

 

17

Górka Anna

12.15-13.15

pok. naucz.

 

 

 

 

18

Janik Ewa

12.15-13.15

pok. naucz.  

 

 

 

 

19

Janusz Małgorzata

 

 

 

 

7.00-8.00

gab. pedag. 

20

Jarzyńska Justyna

13.15-13.45

pok. naucz.

 

 

 

 13.15-13.45  

pok. naucz. 

21

Kaleta Teresa

 

9.40-10.40 

pok. naucz.

 

 

 

22

Kalita Kamila

 

 

 

 

12.30-13.30

s. 207

23

Kępczyńska Katarzyna

 

Pierwszy wtorek miesiąca

17.00-18.00 s.01

 

 

 

24

Kocur Monika

 

 

13.15-14.15

s. 203

 

 

25

Kosmowska Marta

 

 

 

 

7.50-8.50 

pok. naucz./s.01

26

Kostecka Małgorzata

 

 

 

13.30-14.30

s. 211

 

27

Kowalczewska Monika

9.00-9.30

pok. naucz.

 

 

 

 

28

Kowalczyk Elżbieta

11.00-11.30 

pok. naucz.

 

7.30-8.00

s. 12

 

 

29

Krawczyk Aneta 

 

 

 

7.20-7.50 

s. 01

7.20-7.50

s. 01

30

Król Inga

 14:05-15:05

pok. naucz.

 

 

 

 

31

Krzosek Justyna

7.00-8.00

s.205

 

 

 

 

32

Kruszel Dominika

 

 

7.00-8.00

pok. naucz.

 

  

33

Kwiatkowski Maciej

 15.00-16.00

pok. naucz. wf

 

 

 

 

34

Liwanowska Martyna

9.40-10.25 

pok. naucz.

 

7.45-8.00

pok. naucz.

 

 

35

Lucima Joanna

 

 

 

7.30-8.00

pok. naucz.

8.15-8.45

pok. naucz. 

36

Ławacz Aneta

 

 

 

 7.50-8.50 

pok. naucz. 

 

37

Machnio Justyna

 

13.15-14.15 

pok. naucz.

 

 

 

38

Malec Krzysztof

 

 

15.00 -16.00

pok. naucz. wf 

 

 

39

Malinowska Marta

 8.30-9.00

gab. psychologa

 

 

 

7.30-8.00

gab. psychologa 

40

Marczak Paweł 

 

 

 

13.15-13.45 

pok. naucz. 

 

41

Markiewicz Paulina

7.50-8.50

pok. naucz.

 

 

 

 

42

Mróz Anna

 

 

7.00-8.00

s. 211 

 

 

43

Nawrot Dariusz

 

 

 

 

7.00-8.00

biblioteka 

45

Oroń Magdalena

14.05-15.05

pok. naucz.

 

 

 

 

46

Piłacik Karol

 

 

9.40- 10.25 

s. 10

 

 

47

Podymniak Paweł

 

 

 

14.00-15.00 

pok. naucz. wf

 

48

Potucha Anna

 

7.30-8.00

gab. logopedy 

 7.30-8.00 

gab. logopedy

 

 

49

Prawda-Raczyńska Ewa

 

 

 

 

 

50

Przerwa Dorota

 8.15-8.45

pok. naucz. 

8.15-8.45

pok. naucz. 

 

 

 

51

Rataj Beata

 

 

 

7:00-8:00

biblioteka

 

52

Sadal Ewa

 

 

15.00-16.00

s. 106 

 

 

53

Skałbania Marta

 

 

 

7.45-8.45

pok. naucz.

 

54

Smoleń Grażyna*

 

 

 

 

 

55

Sobolewska Anna

 

12.15-12.45 

pok. naucz.

 

14.55-15.25

pok. naucz.

 

56

Socha Piotr

 

 

 

 

 10.30-11.30

pok. naucz. wf

57

Sosnowska Paulina

 

 

 

 

 

11.30-12.30

pok. naucz. 

58

Staszewska Magdalena

 

14.30-15.00

15.45-16.15

s.10

 

 

 

59

Stompór Elwira

7.30-8.00

s.107

 

7.30-8.00

s.107 

 

 

60

Sułek Agnieszka

 

 

8.00-9.00

s. 105

 

 

61

Suwalska Agnieszka

 

 10.30-11.30

pok. naucz.

 

 

 

62

Szałowska Bogumiła

 

 

 

 

7.00-8.00 

s. 207

63

Szeliga Marzena

7.30-8.00 

s. 9

7.30-8.00

s. 9

 

 

 

64

Szukiewicz Rafał

oddelegowany

oddelegowany

oddelegowany

oddelegowany

oddelegowany

65

Śpiewak Marzena

 

11.00-11.30

pok. naucz. 

 

 

11.00-11.30 

pok. naucz.

66

Świątek Anna

  

8.15-8.45 

pok. naucz.

 

 

8.15.8.45 

pok. naucz.

67

Ucińska-Brydowska Iga

 

 

 

8.20-8.50 

pok. naucz.

10.00-10.30

pok. naucz.

68

Wieczorek Renata

 

 

 

 

10.30-11.30

s. 01  

69

Zawadka Izabela 

7.30-8.00

pok. naucz.

 

7.30-8.00

pok. naucz.

 

 

  

Standardy ochrony małoletnich w PSP 9 Radom

 

Jadłospis tygodniowy od 23.06 do 24.06.2025

Poniedziałek  23.06 

Makaron 140g (mąka makaronowa pszenna. Produkt może zawierać soję) z serem białym półtłustym KLINEK 60g (mleko) z jogurtem naturalnym (mleko) i truskawkami, herbata z cytryną 200 ml. 

Wtorek 24.06 

Pomidorowa na mięsie wieprzowo - drobiowym z ryżem, 350 ml (mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki) śmietana 18% mleko, ryż, koncentrat pomidorowy 30% pomidory Chleb pytlowy  (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny (mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam.

W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów tj.: seler, pszenica, żyto, jęczmień, mleko i jego przetwory ( laktoza), jaja, ryby. 

Składniki produktów dostępne są do wglądu u intendenta 

Zastrzegam możliwość zmiany w jadłospisie 

 Jadłospis tygodniowy od 16.06 do 18.06.2025 

Poniedziałek 16.06  

Krupnik jęczmienny na mięsie wieprzowo - drobiowym 350ml ( mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki,) kasza jęczmienna (gluten) ziemniaki. Chleb pytlowy  (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny ( mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam) serek homogenizowany 150 g.

Wtorek 17.06  

Pierogi z kapustą i mięsem 200g (mąka pszenna, jaja, kapusta, mięso wieprzowe), herbata z cytryną 200ml   

Środa  8.06  

Zupa szczawiowa na mięsie wieprzowo - drobiowym 350ml ( mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki, szczaw) jaja śmietana (mleko) ziemniaki. Chleb pytlowy  (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny ( mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam)  

W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów tj.: seler, pszenica, żyto, jęczmień, mleko i jego przetwory ( laktoza), jaja, ryby.  

Składniki produktów dostępne są do wglądu u intendenta  

Zastrzegam możliwość zmiany w jadłospisie 

  

Jadłospis tygodniowy od 9.06 do 13.06.2025 

Poniedziałek 9.06  

Barszcz czerwony na mięsie wieprzowym – drobiowym  350 ml ( mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, ziemniaki, majeranek, buraki, czosnek, śmietana (mleko) Chleb pytlowy  (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia), chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny (mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam).  

Wtorek 10.06  

Spaghetti z mięsa wieprzowego 150g (mięso duszone wieprzowe, koncentrat pomidorowy 30% pomidory , cebula, czosnek, majeranek, bazylia, oregano, mąka pszenna gluten) makaron spaghetti (mąka makaronowa pszenna. Produkt może zawierać soję) herbata z cytryną.  

Środa  11.06  

Zupa kalafiorowa na mięsie wieprzowo - drobiowym 350 ml (mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki, kalafior) śmietana 18% mleko, Chleb pytlowy  (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku(mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam),   

Czwartek 12.06  

Gulasz wołowy (mięso wołowe duszone, cebula, mąka pszenna gluten, koncentrat pomidorowy 30%, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz naturalny) kasza pęczak, ogórek kiszony, herbata z cytryną.  

Piątek 13.06  

Ryba smażona Morszczuk 110g (ryba, jaja, bułka tarta gluten, olej rzepakowy, ziemniaki, surówka wiosenna (sałata, rzodkiewka, szczypiorek, śmietana (mleko) herbata z cytryną.  

W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów tj.: seler, pszenica, żyto, jęczmień, mleko i jego przetwory (laktoza), jaja, ryby.  

Składniki produktów dostępne są do wglądu u intendenta.  

Zastrzegam możliwość zmiany w jadłospisie.

 

Jadłospis tygodniowy od 2.06 do 6.06.2025

Poniedziałek 2.06 

Zacierkowa na mięsie wieprzowo – drobiowym 350ml (mięso wieprzowe, kurczak, ziemniaki, marchewka, pietruszka, seler, por, makaron zacierka (mąka makaronowa pszenna). Produkt może zawierać  soję) Chleb pytlowy  (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny (mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam) banan. 

Wtorek 3.06 

Kotlet wieprzowy mielony smażony 120g ( mięso wieprzowe, bułka tarta (mąka pszenna), olej rzepakowy, pieprz naturalny, bułka wrocławska gryzka (mąka pszenna), jaja, sól o obniżonej zawartości sodu, ziemniaki 150g ,marchewka z jabłkiem 150g, herbata z cytryną 200ml,  

Środa 4.06 

Zupa ogórkowa na mięsie wieprzowo - drobiowym 350 ml ( mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki, ogórki kiszone) śmietana 18% (mleko). Chleb pytlowy  (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam.  Chleb starodawny (mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam) sok Tymbark jabłkowy 200 ml 

Czwartek 5.06 

Fasola po bretońsku (mięso wieprzowe, kiełbasa toruńska, fasola Jaś, koncentrat pomidorowy 30%,mąka pszenna, gluten, czosnek, majeranek, sól o obniżonej zawartości sodu, pieprz naturalny, olej rzepakowy, Chleb pytlowy  (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny ( mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam) 

Piątek 6.06 

Makaron kokardki (mąka makaronowa pszenna. Produkt może zawierać soję) ze szpinakiem, czosnkiem, suszonymi pomidorami i tuńczykiem 300g, herbata z cytryną 200ml. 

W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów tj.: seler, pszenica, żyto, jęczmień, mleko i jego przetwory ( laktoza), jaja, ryby. 

Składniki produktów dostępne są do wglądu u intendenta.

Zastrzegam możliwość zmiany w jadłospisie.

Jury XX Ogólnopolskiego Konkursu Polonistycznego "Z poprawną polszczyzną na co dzień" przyznało tytuł Laureata 1. miejsca Maciejowi Stancelewiczowi uczniowi klasy 8c. Maćku, ogromne gratulacje od całej społeczności szkolnej Uśmiech.

Dodatkowo gratulujemy finalistom:
Marice Kuchcińskiej kl. 1c
Olivii Lewandowskiej kl. 1c
Lenie Szczepanowskiej - Doledze kl. 1c
Krzysztofowi Kwietniowi kl. 1c
Adamowi Szmigielowi kl. 1c
Lenie Błesznowskiej kl. 2c
Dominice Sujce kl. 3b

W dniu 16 lutego odbyły sie eliminacje szkolne do II Radomskiego Konkursu Mathematics of English. W I etapie udział wzięli uczniowie klas 6, którzy musieli rozwiązać zadania matematyczne w j. angielskim. Do II etapu zakwalifikowali się:

Maria Kiecka z kl. 6c

Jakub Święcicki z kl. 6d

Michał Wójcicki z kl. 6a

 

Gratulujemy i trzymamy kciuki w II etapieUśmiech

 

 

 

II miejsce dla Miłosza w XVI Międzyszkolnym Konkursie "Młody przyrodnik"

25 maja 2015 roku w PSP nr 1 w Radomiu uczniowie naszej szkoły wzięli udział  w XVI Międzyszkolnym Konkursie Młody przyrodnik. W konkursie zmagało się pięć radomskich szkół podstawowych. Uczniowie musieli wykazać się wiedzą na temat polskich gór.

Miłosz Mosionek z klasy Va zajął II miejsce.

Gratulujemy!
Opiekun: Mariola Jakóbowska



 

To już kolejny sukces Adama Trzosa z klasy 6A.

GRATULUJEMY !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 grudnia 2015r. przeprowadzono IV Konkurs Matematyczny dla klas czwartych zorganizowany przez Publiczną Szkołę Podstawową nr 4 w Radomiu. W konkursie wzięło udział 10 radomskich szkół podstawowych: PSP nr 4, PSP nr 6, PSP nr 9, PSP nr 15, PSP nr 17, PSP nr 18, PSP nr 20, PSP nr 24, PSP nr 31 oraz PSP nr 34.

Czytaj więcej...

Dodatkowe informacje