- Szczegóły
- Poprawiono: niedziela, 11, maj 2025 15:06
- Opublikowano: poniedziałek, 21, październik 2024 14:21
Godziny dostępności nauczycieli w roku szkolnym 2024/2025
Uwaga!
- W tygodniach, w których jest pierwszy wtorek miesiąca nauczyciele są dostępni zgodnie z harmonogramem I wtorku.
- W tygodniach, w których są spotkania z rodzicami, wychowawcy i nauczyciele współorganizujący są dostępni zgodnie z harmonogramem zebrań. Pozostali nauczyciele zgodnie ze stałym harmonogramem dostępności.
- Wszelkie zmiany w poniższej tabeli są na bieżąco aktualizowane i mogą ulec zmianie.
- * Nauczyciel na zwolnieniu lekarskim/urlopie zdrowotnym - godziny dostępności będą podane w późniejszym terminie.
Lp. |
Nazwisko i imię |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
Badeńska Beata |
15.00-16.00 gab. dyrektora |
|
|
|
|
2 |
Chmielewska-Zioło Monika |
7.30-8.30 I zmiana (Wymiennie w zależności od zmiany) gab. wicedyrektora |
11.30-12.30 II zmiana (Wymiennie w zależności od zmiany) gab. wicedyrektora |
|
|
|
3 |
Jazłowiecka Barbara |
|
|
|
||
4 |
Banaszkiewicz Klaudia |
|
7.50-8.50 s. 01 |
|
|
|
5 |
Basińska Elżbieta |
11.15-11.30 s.12 |
|
15.00-15.30 s.12 |
|
15.15-15.30 s.12 |
6 |
Basińska Justyna |
|
10.00-10.30 gab. logopedy |
10.00-10.30 gab. logopedy |
|
|
7 |
Batorska Urszula |
15.00-16.00 pok. naucz. |
|
|
|
|
8 |
Blejsz Anna |
|
|
|
|
10.30-11.30 pok. naucz. |
9 |
Budzyńska Marta |
|
|
|
7.30-8.00 pok. naucz. |
7.30-8.00 pok. naucz. |
10 |
Chodacka Magdalena |
|
7.30-8.00 pok. naucz. |
7.30-8.00 pok. naucz. |
|
|
11 |
Chrzanowska Anna* |
15.00-16.00 s. 9 |
|
|
|
|
12 |
Domagała Anna |
|
|
14.00-14.30 pok. naucz. |
|
7.30-8.00 pok. naucz. |
13 |
Dreja Marzena* |
|
|
|
|
|
14 |
Dziechcińska Joanna |
|
16.00-17.00 pok. naucz. wf |
|
|
|
15 |
Gajda Grażyna |
|
|
|
|
16.00-17.00 s. 01 |
16 |
Gołębiowska Emilia |
|
7.50-8.50 pok. naucz. |
|
|
|
17 |
Górka Anna |
12.15-13.15 pok. naucz. |
|
|
|
|
18 |
Janik Ewa |
12.15-13.15 pok. naucz. |
|
|
|
|
19 |
Janusz Małgorzata |
|
|
|
|
7.00-8.00 gab. pedag. |
20 |
Jarzyńska Justyna |
13.15-13.45 pok. naucz. |
|
|
|
13.15-13.45 pok. naucz. |
21 |
Kaleta Teresa |
|
9.40-10.40 pok. naucz. |
|
|
|
22 |
Kalita Kamila |
|
|
|
|
12.30-13.30 s. 207 |
23 |
Kępczyńska Katarzyna |
|
Pierwszy wtorek miesiąca 17.00-18.00 s.01 |
|
|
|
24 |
Kocur Monika |
|
|
13.15-14.15 s. 203 |
|
|
25 |
Kosmowska Marta |
|
|
|
|
7.50-8.50 pok. naucz./s.01 |
26 |
Kostecka Małgorzata |
|
|
|
13.30-14.30 s. 211 |
|
27 |
Kowalczewska Monika |
9.00-9.30 pok. naucz. |
|
|
|
|
28 |
Kowalczyk Elżbieta |
11.00-11.30 pok. naucz. |
|
7.30-8.00 s. 12 |
|
|
29 |
Krawczyk Aneta |
|
|
|
7.20-7.50 s. 01 |
7.20-7.50 s. 01 |
30 |
Król Inga |
14:05-15:05 pok. naucz. |
|
|
|
|
31 |
Krzosek Justyna |
7.00-8.00 s.205 |
|
|
|
|
32 |
Kruszel Dominika |
|
|
7.00-8.00 pok. naucz. |
|
|
33 |
Kwiatkowski Maciej |
15.00-16.00 pok. naucz. wf |
|
|
|
|
34 |
Liwanowska Martyna |
9.40-10.25 pok. naucz. |
|
7.45-8.00 pok. naucz. |
|
|
35 |
Lucima Joanna |
|
|
|
7.30-8.00 pok. naucz. |
8.15-8.45 pok. naucz. |
36 |
Ławacz Aneta |
|
|
|
7.50-8.50 pok. naucz. |
|
37 |
Machnio Justyna |
|
13.15-14.15 pok. naucz. |
|
|
|
38 |
Malec Krzysztof |
|
|
15.00 -16.00 pok. naucz. wf |
|
|
39 |
Malinowska Marta |
8.30-9.00 gab. psychologa |
|
|
|
7.30-8.00 gab. psychologa |
40 |
Marczak Paweł |
|
|
|
13.15-13.45 pok. naucz. |
|
41 |
Markiewicz Paulina |
7.50-8.50 pok. naucz. |
|
|
|
|
42 |
Mróz Anna |
|
|
7.00-8.00 s. 211 |
|
|
43 |
Nawrot Dariusz |
|
|
|
|
7.00-8.00 biblioteka |
45 |
Oroń Magdalena |
14.05-15.05 pok. naucz. |
|
|
|
|
46 |
Piłacik Karol |
|
|
9.40- 10.25 s. 10 |
|
|
47 |
Podymniak Paweł |
|
|
|
14.00-15.00 pok. naucz. wf |
|
48 |
Potucha Anna |
|
7.30-8.00 gab. logopedy |
7.30-8.00 gab. logopedy |
|
|
49 |
Prawda-Raczyńska Ewa |
|
|
|
|
|
50 |
Przerwa Dorota |
8.15-8.45 pok. naucz. |
8.15-8.45 pok. naucz. |
|
|
|
51 |
Rataj Beata |
|
|
|
7:00-8:00 biblioteka |
|
52 |
Sadal Ewa |
|
|
15.00-16.00 s. 106 |
|
|
53 |
Skałbania Marta |
|
|
|
7.45-8.45 pok. naucz. |
|
54 |
Smoleń Grażyna* |
|
|
|
|
|
55 |
Sobolewska Anna |
|
12.15-12.45 pok. naucz. |
|
14.55-15.25 pok. naucz. |
|
56 |
Socha Piotr |
|
|
|
|
10.30-11.30 pok. naucz. wf |
57 |
Sosnowska Paulina |
|
|
|
|
11.30-12.30 pok. naucz. |
58 |
Staszewska Magdalena |
|
14.30-15.00 15.45-16.15 s.10 |
|
|
|
59 |
Stompór Elwira |
7.30-8.00 s.107 |
|
7.30-8.00 s.107 |
|
|
60 |
Sułek Agnieszka |
|
|
8.00-9.00 s. 105 |
|
|
61 |
Suwalska Agnieszka |
|
10.30-11.30 pok. naucz. |
|
|
|
62 |
Szałowska Bogumiła |
|
|
|
|
7.00-8.00 s. 207 |
63 |
Szeliga Marzena |
7.30-8.00 s. 9 |
7.30-8.00 s. 9 |
|
|
|
64 |
Szukiewicz Rafał |
oddelegowany |
oddelegowany |
oddelegowany |
oddelegowany |
oddelegowany |
65 |
Śpiewak Marzena |
|
11.00-11.30 pok. naucz. |
|
|
11.00-11.30 pok. naucz. |
66 |
Świątek Anna |
|
8.15-8.45 pok. naucz. |
|
|
8.15.8.45 pok. naucz. |
67 |
Ucińska-Brydowska Iga |
|
|
|
8.20-8.50 pok. naucz. |
10.00-10.30 pok. naucz. |
68 |
Wieczorek Renata |
|
|
|
|
10.30-11.30 s. 01 |
69 |
Zawadka Izabela |
7.30-8.00 pok. naucz. |
|
7.30-8.00 pok. naucz. |
|
|
Jadłospis tygodniowy od 23.06 do 24.06.2025
Poniedziałek 23.06
Makaron 140g (mąka makaronowa pszenna. Produkt może zawierać soję) z serem białym półtłustym KLINEK 60g (mleko) z jogurtem naturalnym (mleko) i truskawkami, herbata z cytryną 200 ml.
Wtorek 24.06
Pomidorowa na mięsie wieprzowo - drobiowym z ryżem, 350 ml (mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki) śmietana 18% mleko, ryż, koncentrat pomidorowy 30% pomidory Chleb pytlowy (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny (mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam.
W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów tj.: seler, pszenica, żyto, jęczmień, mleko i jego przetwory ( laktoza), jaja, ryby.
Składniki produktów dostępne są do wglądu u intendenta
Zastrzegam możliwość zmiany w jadłospisie
Jadłospis tygodniowy od 16.06 do 18.06.2025
Poniedziałek 16.06
Krupnik jęczmienny na mięsie wieprzowo - drobiowym 350ml ( mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki,) kasza jęczmienna (gluten) ziemniaki. Chleb pytlowy (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny ( mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam) serek homogenizowany 150 g.
Wtorek 17.06
Pierogi z kapustą i mięsem 200g (mąka pszenna, jaja, kapusta, mięso wieprzowe), herbata z cytryną 200ml
Środa 8.06
Zupa szczawiowa na mięsie wieprzowo - drobiowym 350ml ( mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki, szczaw) jaja śmietana (mleko) ziemniaki. Chleb pytlowy (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny ( mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam)
W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów tj.: seler, pszenica, żyto, jęczmień, mleko i jego przetwory ( laktoza), jaja, ryby.
Składniki produktów dostępne są do wglądu u intendenta
Zastrzegam możliwość zmiany w jadłospisie
Jadłospis tygodniowy od 9.06 do 13.06.2025
Poniedziałek 9.06
Barszcz czerwony na mięsie wieprzowym – drobiowym 350 ml ( mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, ziemniaki, majeranek, buraki, czosnek, śmietana (mleko) Chleb pytlowy (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia), chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny (mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam).
Wtorek 10.06
Spaghetti z mięsa wieprzowego 150g (mięso duszone wieprzowe, koncentrat pomidorowy 30% pomidory , cebula, czosnek, majeranek, bazylia, oregano, mąka pszenna gluten) makaron spaghetti (mąka makaronowa pszenna. Produkt może zawierać soję) herbata z cytryną.
Środa 11.06
Zupa kalafiorowa na mięsie wieprzowo - drobiowym 350 ml (mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki, kalafior) śmietana 18% mleko, Chleb pytlowy (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku(mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam),
Czwartek 12.06
Gulasz wołowy (mięso wołowe duszone, cebula, mąka pszenna gluten, koncentrat pomidorowy 30%, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz naturalny) kasza pęczak, ogórek kiszony, herbata z cytryną.
Piątek 13.06
Ryba smażona Morszczuk 110g (ryba, jaja, bułka tarta gluten, olej rzepakowy, ziemniaki, surówka wiosenna (sałata, rzodkiewka, szczypiorek, śmietana (mleko) herbata z cytryną.
W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów tj.: seler, pszenica, żyto, jęczmień, mleko i jego przetwory (laktoza), jaja, ryby.
Składniki produktów dostępne są do wglądu u intendenta.
Zastrzegam możliwość zmiany w jadłospisie.
Jadłospis tygodniowy od 2.06 do 6.06.2025
Poniedziałek 2.06
Zacierkowa na mięsie wieprzowo – drobiowym 350ml (mięso wieprzowe, kurczak, ziemniaki, marchewka, pietruszka, seler, por, makaron zacierka (mąka makaronowa pszenna). Produkt może zawierać soję) Chleb pytlowy (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny (mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam) banan.
Wtorek 3.06
Kotlet wieprzowy mielony smażony 120g ( mięso wieprzowe, bułka tarta (mąka pszenna), olej rzepakowy, pieprz naturalny, bułka wrocławska gryzka (mąka pszenna), jaja, sól o obniżonej zawartości sodu, ziemniaki 150g ,marchewka z jabłkiem 150g, herbata z cytryną 200ml,
Środa 4.06
Zupa ogórkowa na mięsie wieprzowo - drobiowym 350 ml ( mięso gotowane wieprzowe, drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, por, koper, natka pietruszki, ogórki kiszone) śmietana 18% (mleko). Chleb pytlowy (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny (mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam) sok Tymbark jabłkowy 200 ml
Czwartek 5.06
Fasola po bretońsku (mięso wieprzowe, kiełbasa toruńska, fasola Jaś, koncentrat pomidorowy 30%,mąka pszenna, gluten, czosnek, majeranek, sól o obniżonej zawartości sodu, pieprz naturalny, olej rzepakowy, Chleb pytlowy (chleb żytni z dodatkiem siemienia lnianego (7%) i ziaren słonecznika (3%) mąka żytnia) , chleb pasterski (mąka pszenna, woda, suszony kwas pszenny – mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (mleko), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, drożdże produkt może zawierać sezam. Chleb starodawny ( mąka pszenna, woda, mąka z płaskurki, soczewica czerwona, drożdże, ziarna słonecznika, produkt może zawierać żyto, sezam)
Piątek 6.06
Makaron kokardki (mąka makaronowa pszenna. Produkt może zawierać soję) ze szpinakiem, czosnkiem, suszonymi pomidorami i tuńczykiem 300g, herbata z cytryną 200ml.
W/w posiłki mogą zawierać śladowe ilości alergenów tj.: seler, pszenica, żyto, jęczmień, mleko i jego przetwory ( laktoza), jaja, ryby.
Składniki produktów dostępne są do wglądu u intendenta.
Zastrzegam możliwość zmiany w jadłospisie.
- Szczegóły
- Opublikowano: sobota, 16, lipiec 2022 18:28
Jury XX Ogólnopolskiego Konkursu Polonistycznego "Z poprawną polszczyzną na co dzień" przyznało tytuł Laureata 1. miejsca Maciejowi Stancelewiczowi uczniowi klasy 8c. Maćku, ogromne gratulacje od całej społeczności szkolnej .
Dodatkowo gratulujemy finalistom:
Marice Kuchcińskiej kl. 1c
Olivii Lewandowskiej kl. 1c
Lenie Szczepanowskiej - Doledze kl. 1c
Krzysztofowi Kwietniowi kl. 1c
Adamowi Szmigielowi kl. 1c
Lenie Błesznowskiej kl. 2c
Dominice Sujce kl. 3b
- Szczegóły
- Opublikowano: niedziela, 01, marzec 2015 16:30
W dniu 16 lutego odbyły sie eliminacje szkolne do II Radomskiego Konkursu Mathematics of English. W I etapie udział wzięli uczniowie klas 6, którzy musieli rozwiązać zadania matematyczne w j. angielskim. Do II etapu zakwalifikowali się:
Maria Kiecka z kl. 6c
Jakub Święcicki z kl. 6d
Michał Wójcicki z kl. 6a
Gratulujemy i trzymamy kciuki w II etapie
II miejsce dla Miłosza w XVI Międzyszkolnym Konkursie "Młody przyrodnik"
- Szczegóły
- Opublikowano: czwartek, 28, maj 2015 19:56
25 maja 2015 roku w PSP nr 1 w Radomiu uczniowie naszej szkoły wzięli udział w XVI Międzyszkolnym Konkursie Młody przyrodnik. W konkursie zmagało się pięć radomskich szkół podstawowych. Uczniowie musieli wykazać się wiedzą na temat polskich gór.
Miłosz Mosionek z klasy Va zajął II miejsce.
Gratulujemy!
Opiekun: Mariola Jakóbowska
- Szczegóły
- Opublikowano: sobota, 05, grudzień 2015 21:52
To już kolejny sukces Adama Trzosa z klasy 6A.
GRATULUJEMY !!!
- Szczegóły
- Opublikowano: sobota, 05, grudzień 2015 21:31
4 grudnia 2015r. przeprowadzono IV Konkurs Matematyczny dla klas czwartych zorganizowany przez Publiczną Szkołę Podstawową nr 4 w Radomiu. W konkursie wzięło udział 10 radomskich szkół podstawowych: PSP nr 4, PSP nr 6, PSP nr 9, PSP nr 15, PSP nr 17, PSP nr 18, PSP nr 20, PSP nr 24, PSP nr 31 oraz PSP nr 34.